Arxiu de notícies

 SETEMBRE:
     En aquest WEB s’ha obert un FORUM per a debats i intercanvis d’informació, respostes a preguntes, aportacions de més dades etc... sobre Vilana Perles. Voldria que  encetéssim  un debat ben viu. A partir d’Octubre s’intentarà aportar, cada dia, informació sobre el que va succeir un dia concret d’ara fa 300 anys, per tal de que siguem ben conscients del que succeí abans de la desfeta, que no derrota.

SETEMBRE:
     Per fi, a final de juliol la biografia JO VILANA PERLES, era a les llibreries a la vostra disposició.
      El llibre ha estat presentat també a Organyà dins dels actes del Llibres del Pirineus, sortint la noticia i l’autor,  en els Telediaris.
      En la Setmana del LLIBRE EN CATALÀ, a Barcelona, plaça de la Catedral, dia 10.09, l’autor va estar convidat a la presentació del seu llibre (fou un dels llibres recomanat de la fira)  fent una interessant conferencia de presentació del personatge.
La Diada-2013, al mati, Vilana Perles, comandant La Coronela de Barcelona, es van passejar pels llocs històrics de Barcelona, sortint del Consell de Cent del Ajuntament de Barcelona, per la porta gòtica, plovent,  anàrem a l’església del Pi,  penjant una senyera del campanar, per anar desprès a fer l’ofrena a Rafel de Casanova representant a tots els gremis de la Coronela, reafirmant-se la Coronela en el Jurament de fidelitat a Catalunya. Anàrem també al Born, on, emocionats, varem retre homenatge a tots aquells que caigueren i hagueren d’enderrocar casa seva per construir la Ciutadella. Finalment honorarem als caiguts en el Fossar de les Moreres, on es repetí el jurament, davant nombrós públic que en acompanya –tot i la pluja – en molts dels actes.
       Durant Setembre, ha sortit o sortirà en premsa,  alguna entrevista al autor i publicitat del llibre. El llibre es tot un èxit de critica rebent l’autor continus correus de felicitació. Podeu fer servir l’enllaç de “contacte” d’aquest mateix web per connectar amb l’autor o fer servir el FORUM.

OCTUBRE:
       S’estan acabant de cloure  dates de noves presentacions. Una de confirmada és al Ateneu Arenyenc el dia 26.10 al vespre. Hi sou tots convidats. Abans d’iniciar l’acte es projectaran els vídeos del TORNA VILANA PERLES.
       En diferents diaris i revistes, sortirà promocionat la biografia JO VILANA PERLES.

NOVEMBRE:  
        Dins dels actes del 300 aniversari que la Generalitat organitza, per part de la Diputació de Lleida, Institut d’Estudis Ilerdencs, s’estan preparant presentacions a Lleida capital, una altra capital de comarca i a Oliana, lloc de naixença de Vilana Perles.
        S’estan concretant, altres actuacions.
       
DESEMBRE:

També com a acte del 300 aniversari promocionat per la Generalitat, el dia 28.11.2013 al vespre, en el Centre Cultural el Born, l’autor de Jo Vilana Perles, farà una presentació del Personatge. Hi sou convidats.