La Ruta dels exiliats

Pla de viatge

RUTA DELS EXILIATS

  

El viatge La RUTA DELS EXILIATS ha hagut d'anul·lar-se per nombre insuficient de viatgers apuntats. Estem estudiant fer un viatge  de 3-4 dies a Viena, al Octubre, per visitar la ciutat i voltants tot a l'entorn del exiliats de la Guerra de Successió, vos mantindrem informats.


                                       
                         
En aquest any tant important per a Catalunya, abans del proper 11 de setembre, oferim a tots els que hi estiguin interessats, UN VIATGE INOBLIDABLE, REIVINDICADOR, HISTÒRIC on en Sebastià Sardiné i Torrentallé, com a guia,  ens anirà explicant, per on passem i hi fem estada, el que va succeir en cada un d’aquests indrets on els nostres EXILIATS  varen  deixar  empremta,  allà  on  rauen  els  seus  ossos  sense  que  ningú,  en  tants  d’anys,  els  hi  hagi  fet homenatge. Nosaltres ho farem i quan tornem, podrem transmetre el seu record i missatge. De ben segur que ells,  com nosaltres hauríem de fer, exercint el Dret de Petició, projecte Signa un Vot (signar la instància es un roc a la faixa que tindrem, per si de cas) estamparien la seva signatura a la instància i també votarien,  si ho deixen fer,  SI+SI el proper 9N.

Si sou pro exercici del dret a decidir, o simplement curiosos i amants de la història i voleu conèixer i honorar els nostres exiliats, feu córrer la nostra proposta i contracteu el nostre viatge.

Formareu part d’aquesta història que estem escrivint
.


FORMULARI D'INFORMACIÓ

Per consultar detalls amb en Sebastià Sardiné

          
El vostre nom i cognoms

                                  
El vostre correu electrònic

 Telèfon de contacte (opcional)

 Comentaris