VILANA PERLES, es desplaça a ESCÒCIA

De la ma del autor de la biografia, Vilana Perles, ha anat al parlament Escocès a entrevistar-se amb els membres del SNP, oferir-los la seva biografia on consten els document amb les promeses de la llavors Reina Anna d'Anglaterra (1705-1713/1714) prometent ajudar i no deixar desemparats els catalans. També cartes de Midford Crowe i Petersborough a Vilana Perles en el mateix sentit, demanant-los que, ara, en el procés que viu Escòcia i Catalunya, pertoca recolzar-nos mútuament i tancar el CAS DELS CATALANS.
 
Fotografies fetes dins la sala de reunions del Parlament d’Estrasburg, obra del escultor català Miralles, on es veu el Llibre JO VILANA PERLES, que va estar dipositat al Parlament escocès mitjançant la diputada del SNP,( partit nacionalista escocès), senyora Sara White. En la foto amb el JO VILANA PERLES  en primer pla, al fons es veu a aquesta diputada asseguda, al seu costat,  cantó dret de la fotografia el diputat català senyor Torrent, a seu costat en representació del AMI l'alcalde de Ripoll i al seu costat, dos noies, diputades escoceses; hi havia representació dels grup: El Cas dels Catalans representat per Agustí Soler, representants d’Òmnium cultura, d'ANC en Guillem d'ANC-Escocía i jo Sebastià Sardiné i uns 40 nacionalistes catalans que es varen apuntar a aquest viatge, mentre es feien els parlaments, els diputats escocesos varen anar entrant i sortint ja que tenien sessió de feina.
 
Al final, desprès d'estendre estelades blaves i grogues per tota la sala de reunions, tots drets,  varem cantar els Segadors i ells, una desena de diputats, cantaren el seu himne nacional. Fou molt emocionant.
 
Ens intercanviarem obsequis, per part de l'ANC, una samarreta del Signa, un DVD de la Via Catalana per cada un d'ells, díptics, tríptics, enganxines d'estelades de tots els colors... Ells  ens obsequiaren també amb diferent material a favor del YES escocès i brindarem a la seva salut amb guisqui embotellat especialment pel Parlament Escocès.